Spøjs fejl i autofuldførelse

Skriv et indlæg her, hvis du tror du har fundet en fejl i LibreOffice, eller hvis du har forslag til rettelser i den danske oversættelse.

Redaktør: Lodahl

Besvar
Ditlev
Indlæg: 105
Tilmeldt: 17. feb 2010 20:26
Geografisk sted: Djursland, Termestrup
Kontakt:

Spøjs fejl i autofuldførelse

Indlæg af Ditlev » 19. sep 2014 20:59

Writer er jo sat således op, at hvis man taster to bindestreger, så vil de, når man afslutter det næste ord eller linien, blive konverteret til en tankestreg. Men ikke altid. Jeg har fundet én situation, hvor det fejler. Nemlig hvis der lige før de to bindestreger står et anførselstegn.

Denne sag er – enkel
Det er ”denne” -- ikke

Der kan godt være flere, jeg tror ikke, jeg bruger anførselstegn så tit.
med venlig hilsen

Ditlev Petersen

esbe0184
Site Admin
Indlæg: 158
Tilmeldt: 27. mar 2005 19:17
Geografisk sted: 6950 Ringkøbing
Kontakt:

Re: Spøjs fejl i autofuldførelse

Indlæg af esbe0184 » 25. okt 2015 15:31

Har lige testet med LibreOffice 4.4.2.2 på Xubuntu, og her rettes det nu i begge tilfælde.

Så det ser ud til at være løst.
Med venlig hilsen

Esben Aaberg

Ditlev
Indlæg: 105
Tilmeldt: 17. feb 2010 20:26
Geografisk sted: Djursland, Termestrup
Kontakt:

Re: Spøjs fejl i autofuldførelse

Indlæg af Ditlev » 20. nov 2015 12:49

Jeg har lige installeret 5.0.3.2 på Win 7, og fejlen er der stadig. Måske er der en forskel i strenghåndteringen? Noget med at anførselstegnet for den til at "opgive"?
med venlig hilsen

Ditlev Petersen

esbe0184
Site Admin
Indlæg: 158
Tilmeldt: 27. mar 2005 19:17
Geografisk sted: 6950 Ringkøbing
Kontakt:

Re: Spøjs fejl i autofuldførelse

Indlæg af esbe0184 » 25. jan 2016 13:37

På Windows 7 med LibreOffice 5.1.0.2:
"test"<mellemrum>-- = tankestreg
"test"-- = dobbelt minus

Så mener du med eller uden mellemrum?
Med venlig hilsen

Esben Aaberg

Ditlev
Indlæg: 105
Tilmeldt: 17. feb 2010 20:26
Geografisk sted: Djursland, Termestrup
Kontakt:

Re: Spøjs fejl i autofuldførelse

Indlæg af Ditlev » 25. jan 2016 22:27

Jeg mener med mellemrum.
Det kan jo godt være noget lokalt skrammel. Jeg prøver lige at rydde ud og op. Jeg er på 5.0.4.2
med venlig hilsen

Ditlev Petersen

Ditlev
Indlæg: 105
Tilmeldt: 17. feb 2010 20:26
Geografisk sted: Djursland, Termestrup
Kontakt:

Re: Spøjs fejl i autofuldførelse

Indlæg af Ditlev » 25. jan 2016 22:31

Jeg har nulstillet autokorrektur (jeg ved ikke, hvad det går ud på). Det gjorde ingen forskel.
med venlig hilsen

Ditlev Petersen

Ditlev
Indlæg: 105
Tilmeldt: 17. feb 2010 20:26
Geografisk sted: Djursland, Termestrup
Kontakt:

Re: Spøjs fejl i autofuldførelse

Indlæg af Ditlev » 2. jul 2016 01:39

Tilsyneladende havde det noget med en indstilling i autokorrektur at gøre. Der findes en option, der hedder Anvend erstatningstabel, hvor man kan "vinge" af i Æ og S. Kun Æ var markeret. Vælger man også S, fungerer det. Men præcis hvad anførselstegn har med Æ eller S at gøre, er jeg ikke klar over.
med venlig hilsen

Ditlev Petersen

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst