Side 1 af 1

Problemer med at åbne templates, ind i mellem

: 23. apr 2014 23:09
af Ditlev
Jeg har LibreOffice kørende i meddelelsesområdet i proceslinien, så jeg let kan åbne Writer med en af de templates, jeg gerne bruger. De seneste uger har jeg flere gange oplevet, at når jeg klikker på (det meget store) ikon for en template, så blinker ikonet og mere synes der ikke at ske. Endnu en klikning giver samme resultat. Hvis jeg lukker templatevieweren ned og prøver igen, går det ofte godt.

Lidt irriterende.

Jeg kører 4.2.2.1

: 23. apr 2014 23:12
af Ditlev
Åh, der er kommet en ny version. Det har den da ikke nævnt.

: 27. apr 2014 22:56
af Ditlev
Jeg opgraderet, men fænomenet forekommer skam stadig.

: 28. apr 2014 10:37
af Jens S
Jeg bruger Windows 8.1 og i modsætning til hvad andre mener, synes jeg den virker ganske upåklagelig, hvis man lige har fået ordnet den manglende start-ikon (jeg bruger noget der hedder 'Classic Start Menu')
Jeg trækker simpelthen skabelonen (selve filen) ned i proceslinjen og Windows spørger om den skal lave en genvej til Calc(/Writer/o.a)
Når jeg klikker på denne ikon får jeg Calc med standard-skabelonen, men højreklikker jeg i stedet for på denne ikon får jeg senest åbnede filer med den først omtalte skabelon fastlåst øverst i menuen.
Jeg er i tvivl om denne funktion findes i Windows 7 (min forrige Windows var Vista som ikke kunne det), men her virker den direkte adgang til skabeloner.

mvh
Jens

: 19. maj 2014 22:07
af Ditlev
Problemet er der stadig, jeg skulle lave fire forsøg i dag, før det virkede. Og jeg har ikke megen lyst til at opgradere Windows for at løse et problem i LibreOffice. :wink: