Side 1 af 1

Optage en makro

: 21. jan 2013 20:13
af Normann Louis Olsen
Jeg har mistet muligheden for at optage en makro. Den mulighed, som er nævnt under Hjælp:

1. Åbn dokumentet for hvilket du vil optage en makro.
2. Vælg Funktioner - Makroer - Optag makro.


altså Optag makro, findes ikke mere i min installation (
Version 3.6.4.3 (Build ID: 2ef5aff)).

Hvordan får jeg den tilbage?

Når jeg prøver at udføre min gamle makro Mindato får jeg en fejlmeddelse: The following Basic script could not be found.....

: 21. jan 2013 20:24
af Normann Louis Olsen
Jeg beklager ulejligheden.
Løsningen findes under Indstillinger>LibreOffice>Generelt, hvor der skal krydses af ved Aktiver makrooptagelser.

God aften.

: 21. jan 2013 20:28
af Lodahl
Det kan man så kalde do it your self helpdesk ;-)

Det var godt at du fandt ud af det.