Tilladelser ?????

Åben debat samt brugerhjælp og support til LibreOffice generelt og oooforum.dk

Redaktør: Lodahl

Besvar
Novice
Indlæg: 21
Tilmeldt: 13. mar 2008 17:24

Tilladelser ?????

Indlæg af Novice » 14. aug 2008 12:35

NØDRÅB ! TILLADELSER !
Hvorfor skal jeg hver gang jeg vil åbne et dokument i open office give TILLADELSE ???? Kan det ikke klares én gang for alle ?????? I givet fald hvordan ?
Håber meget på hjælp fra dette kompetente forum ??
Lad mig venligst høre fra jer ?
Venlig hilsen
Novice :oops:

Jørgen Rasmussen
Indlæg: 324
Tilmeldt: 12. nov 2007 22:14
Geografisk sted: Aarhus C

Tilladelser ?????

Indlæg af Jørgen Rasmussen » 14. aug 2008 12:57

Hej Novice

Dit indlæg ligner meget jeg lige har set i et andet forum. Jeg spekulerede på om det er Open Office, der beder om tilladelse eller om det er et af dine sikkerhedsprogrammer. Så hvilket styresystem anvender du og hvilken firewall? Det kan være det er nogle indstillinger der, som skal ændres.
Hilsen JR

Egon
Indlæg: 27
Tilmeldt: 23. dec 2005 17:52
Geografisk sted: Grindsted
Kontakt:

Indlæg af Egon » 14. aug 2008 19:38

Jeg tror også at det er i sikkerhedsprogrammerne problemet ligger. Du har ikkë mulighed for at afkrydse giv altid tilladelse? eller lignende.
mvh. Egon
venlig hilsen Egon Jensen

Novice
Indlæg: 21
Tilmeldt: 13. mar 2008 17:24

Indlæg af Novice » 14. aug 2008 19:52

Jeg anvender Vista og Windows Firewall ! Umiddelbart ser jeg ikke nogle muligheder for at lave en afkrydsning til permanent tilladdelse eller lignende.
Men jeg vil forfærdelig gerne have hjælp til at løse problemet som ikke var der før opdatering af FireFox.
Så please help lad mig endelig få en løsning på opgaven????
Venlig hilsen
Novice

Jens S
Indlæg: 1091
Tilmeldt: 25. mar 2007 22:42

Indlæg af Jens S » 14. aug 2008 20:03

Hvis det er de irriterende bokse med "UserAccountControl" eller "Brugerkontostyring" du mener, så er de nemme at fjerne:
Start>Kontrolpanel>Brugerkonti> tryk på "Slå brugerkontostyring til eller fra" - og fjern markeringen.

Jens

Novice
Indlæg: 21
Tilmeldt: 13. mar 2008 17:24

Indlæg af Novice » 14. aug 2008 20:09

Har det ikke stor betydning for sikkerheden ????? Og i givet fald hvad skal jeg så passe på ?????
VH
Novice

Jens S
Indlæg: 1091
Tilmeldt: 25. mar 2007 22:42

Indlæg af Jens S » 14. aug 2008 21:02

Novice skrev:
Har det ikke stor betydning for sikkerheden ????? Og i givet fald hvad skal jeg så passe på ?????
Det er en lidt billig måde at skabe sikkerhed på ved at lade ansvaret overgå til brugeren. Hvis du ved hvad det drejer sig om, har du ikke brug for det og hvis du ikke ved det og bare accepterer, har du heller ikke brug for det. (Normal slår folk det fra).

Det er mere væsentlig at du har et antivirus-program kørende (AVG Free eller andre) og sidder bag en firewall eller en router. Desuden kan det anbefales at du bruger SUPERAntiSpyware free Edition og kører en scan en gang imellem og så bør du have respekt for tvivlsomme hjemmesider og downloads (her vil Firefox sommetider advare dig).

mvh
Jens

Novice
Indlæg: 21
Tilmeldt: 13. mar 2008 17:24

Indlæg af Novice » 15. aug 2008 12:54

Har prøvet som en havde svaret at slå BRUGERKONTO styring fra !

MEN det hjalp heller ikke. HVAD gør jeg så ????????

Håber stadig på hjælp ???????

VH
Novice

kulu
Indlæg: 199
Tilmeldt: 5. apr 2008 19:51
Geografisk sted: Århus

Indlæg af kulu » 15. aug 2008 23:16

Kan du åbne OpenOffice når du klikker på en "tilladelse", eller kan du slet ikke åbne OOo?

Har du installeret Service Pak 1 (SP1) til Vista?

Det kan være noget i registreringsdatabasen der skal rettes til hvis det er sket efter opdatering med SP1

Novice
Indlæg: 21
Tilmeldt: 13. mar 2008 17:24

Indlæg af Novice » 16. aug 2008 12:21

Ja så snart jeg trykker tilladelse åbner dokumentet med det samme.

Har installeret SP1. Hvad kan det være i registreringsdatabasen og er det noget jeg/ vi kan rette ????

VH
Novice

Jens S
Indlæg: 1091
Tilmeldt: 25. mar 2007 22:42

Indlæg af Jens S » 18. aug 2008 12:49

Prøv at hente denne http://www.tweak-uac.com/home/ - du skal muligvis genstarte. En anden mulighed er at google på "brugerkontostyring"

mvh
Jens

Novice
Indlæg: 21
Tilmeldt: 13. mar 2008 17:24

Indlæg af Novice » 21. aug 2008 08:55

Mit problem er løst ! Da jeg havde problemet både med Open Office og med FireFox skrev jeg i begge Fora og fik løst opgaven i mozilla Forum.
problemet var JAVA samt en blokering i mine egen sikkerheds instillinger i FireFox funktioner.
jeg takker for de hjælpsomme indlæg og håber jeg kan vende tilbage og trække på jeres ekspertise såfremy jeg igen får problemer.
VH
Novice

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 5 gæster