Side 1 af 1

fletning

: 9. dec 2013 20:27
af Torben46
er det muligt at flette navne ind i et dok (julekort) der er lavet i draw og i givet fald hvordan. Er dette ikke muligt hvorledes får jeg det så ind i writer i stedet.?

: 10. dec 2013 11:31
af Jens S
er det muligt at flette navne ind i et dok (julekort) der er lavet i draw og i givet fald hvordan.
Nej - det kan du ikke, men du må kunne kopiere dine frembringelser over i Writer. Husk også at indstille sidestørrelse.

Fletning: Du fortæller ikke hvordan du har dine data, men det letteste er at have dem i en regneark og så oprette en database fra dette ark.
Åbn Base - Forbind til en eksisterende database: Vælg Regneark - indsæt placering og navn af dit regneark - ja, registrer databasen for mig.
Alt fremtidig tilføjelser og rettelser foregår i regnearket - de bliver aut. opdateret i basen. Husk første række i regnearket omdannes til feltnavne, og anden række bestemmer felttypen (tekst, numerisk, dato, osv.)
Åbn nu Writer, tryk F4 og du kan se dine registrerede databaser i venstre side og deres tilhørende felter til højre. Tag fat med musen i det feltnavn du skal bruge og træk det ned i julekortet og placer det hvor du ønsker

Så vælger du udskrift og det er her fletningen foregår og her er en række forskellige muligheder, men det er forklaret i boksen.

mvh
Jens

: 21. dec 2013 16:25
af Torben46
tak for dit gode råd. virkede som altid