Side 1 af 1

Hvordan laver man et galleri-tema som .oxt-fil?

: 24. feb 2010 00:48
af Ditlev
Jeg pønser - forsigtigt - på at prøve at lave en lille clipartsamling til Tema-galleriet. Altså nogle .eps-filer (og senere måske andet) samlet i én fil til let installation. (De skal lige tegnes først.) Jeg mener at kunne læse mig til, at en .oct-fil er en zip-fil med nogle xml-filer i, der beskriver, hvad udvidelsesadministrationen skal gøre ved de øvrige filer (altså mine billeder) i zip-filen.

Man kunne selvfølgelig lave en "undermåler" og bare samle billedfilerne i en xip-fil og lade brugerne om selv at udpakke og indkopiere dem i en galleri-folder, men det er vist alt for primitivt.

Jeg har også fundet et delvist engelsk sted, hvor man kan beskrive en udvidelse (hvem, hvad, hvor). Men uploader man filen her? Der er vist ikke noget sted at finde filen på min egen pc. Og vejledningen gør mig ikke meget klogere.

Findes der en "kogebog" til emnet, som man bør læse og blive klogere?

(Jeg tager gerne sorgerne på forskud. Foreløbig er der kun et par blyantsskitser og lignende.)

: 24. feb 2010 18:50
af Lodahl

: 16. mar 2010 00:03
af Ditlev
Jeg er stadig forvirret. Jeg fik filerne samlet på foreskrevne måde i en .oxt-fil og jeg gik på siden for at oprette min gaklleri-extension. Jeg kan også godt oprette galleriet med tekst og appetitvækkerfil (og navn og logo hvis jeg skulle ønske det). Men systemet har ikke bedt om at uploade filen. Jeg har forsøgsvist oprettet en URL til mit web-site, hvor jeg har lagt filen (cvs-path'en). Men er det måden? Sker der så noget automatisk eller manuelt nu?

Extension er ikke tilgængelig, så måske skal jeg "offentliggøre" den først (der synes at være et flueben til dette). Men et eller andet sted skal selve filen jo lægges.