Side 1 af 1

Beskæring?

: 15. jul 2008 15:04
af donolesen
Hej Hvorfor er min knap der hedder "beskæring eller beskær" ikke aktiv? Og kan jeg sætte den til at beskære et præcist område i f.eks. 2,35 cm x 3,35 cm?
MVH Per

Beskæring?

: 15. jul 2008 15:45
af Jørgen Rasmussen
Hej Per

Du skriver ikke så meget om hvad du har prøvet og ikke prøvet.
Hvis jeg indsætter et billede i en tegning med: Menuen Indsæt -> Billede -> Fra fil. Marker billedet og knappen Beskær skulle gerne være aktiv.

Re: Beskæring?

: 15. jul 2008 17:16
af donolesen
Jørgen Rasmussen skrev:Hej Per

Du skriver ikke så meget om hvad du har prøvet og ikke prøvet.
Hvis jeg indsætter et billede i en tegning med: Menuen Indsæt -> Billede -> Fra fil. Marker billedet og knappen Beskær skulle gerne være aktiv.
Jeg har nu markeret et billede og "Beskær-knappen" er til rådighed..Tak Per