Side 1 af 1

Fontwork driller

: 11. nov 2007 18:19
af Egon
Desværre viser det sig at brugen af Fontwork i den nye udgave af OO ikke er brugbar. Ved åbning af en allerede lavet tegning kan FW være forsvundet eller hvis jeg ønsker at ændre en bestående FW kan den derved forsvinde :( Det samme er tilfældet ved indsættelse af nyt FW afhængig af hvilkenen jeg vælger. Jeg har ogsåprøvet det af i de andre dele af OO og det er det samme problem der!
Kan noge hjælpe, så jeg ikke behøver gå tilbage til den gamle udgave af OO

: 12. nov 2007 18:32
af Slente
Jeg har faktisk samme problem

: 12. nov 2007 20:14
af Lodahl
Hej,
Jeg vil meget gerne have lidt mere detaljerede informationer, f.eks. om hvilke typer fontwork der fejler og i hvilke situationer.

Desuden operativsystem og OpenOffice.org version. Hvis der er fejl, så skal vi have det rettet.

: 12. nov 2007 20:38
af Egon
Hej Igen! Det er den nye version 2.3 jeg har problemer med. Der var ingenproblemer i den tidligere 2.2 De første fontwork virker når man vil sættte dem ind, men fra nummer 16 er der bare intet at se. Desuden forsvinder de andre når jeg vil ændre en bestående figur til f.eks bølge. Det kunne jeg også fint i den tidligere version

: 12. nov 2007 20:39
af Egon
Ps. Glemte lige: Jeg bruger windows XP

Fontwork HAR problemer!

: 13. nov 2007 06:59
af guruerne
Se f.eks. her:
http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?p=250999

Her er meldingen, at problemet er løst i version 2.3.1, der kommer omkring juletid (så vidt jeg kan regne ud.....)

Ærgerligt med bøvlet - men godt, at der er en løsning på vej!

:)

: 16. nov 2007 21:41
af Lodahl
Frigivelse 4. december (eller få dage derefter). Du kan se en release candidate her:
http://ftp.linux.cz/pub/localization/Op ... all_da.exe
Problemet er løst.