Kom til Open Source hyggemøde på Sydsjælland

Her diskuterer vi emner, som omhandler fællesskabet og den måde vi samarbejder på.

Ordet er frit!
Besvar
Louis
Indlæg: 14
Tilmeldt: 30. maj 2005 09:37
Geografisk sted: Kongeriget Danmark
Kontakt:

Kom til Open Source hyggemøde på Sydsjælland

Indlæg af Louis » 13. maj 2010 19:02

Jeg tænkte, at jeg ville gøre opmærksom på vores Open Source brugergruppe i Syd- og Vestsjælland, da Open Office som bekendt er Open Source software.

OpenSOVS, eller Open source i Syd- Og VestSjælland, er en forening der søger at fremme viden om, samt brugen af open source - også kendt som "fri software" i lokalsamfundet.
Vores mål er bl.a. at være til stede hvor brugerne af open source har brug for os, og tilbyde personlig vejledning. Vi har eksisteret siden ultimo 2007, og anser vores forening for at være veletableret.

Fælles for alle, der har sin gang i OpenSOVS er, at vi alle fascineres over den verden af alternativer til kostbar og properitær software, der rent faktisk eksisterer.
Derudover spænder vi meget vidt i både ekspertise og alder. Vores yngste medlem er 18 år og ældste medlem er 76 år. Nogle er gode til grafik, andre programmering eller hardware o.s.v., og andre er bare nysgerrige. Men vi kan alle lære fra hinanden, og det gør vi i en fri og munter tone.

Er du nysgerrig omkring hvad open source er, og hvorfor det er godt at bruge? Er du allerede bruger og kørt fast? Er du måske også superhaj og ønsker at hjælpe? Uanset hvad din baggrund er, er du altid velkommen hos os. Læs mere samt mødetider på http://www.opensovs.dk.
Mvh. Louis
Hjemmeside: www.louis.dk
Mail: louis@louis.dk
MSN: louis@louis.dk

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst