Side 1 af 1

Forbinde til en eksisterende database

: 22. okt 2012 15:23
af Ove Hansen
Når jeg vil forbinde en Access database til LibreOffice database, vælger jeg "Forbind til en eksisterende database" og derefter "Microsoft Access". Når jeg så har valgt den database, der skal forbindes, sker der ikke en dyt. LibreOffice svarer ikke. Mangler jeg en driver? Eller hvad kan der være galt? Jeg får ingen fejlmeddelelse. Jeg bruger Windows 7.

: 23. okt 2012 09:57
af Jens S
Der er rapporteret flere bugs se f.eks. https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43187

: 29. jan 2013 18:02
af Ove Hansen
Funktionen virker nu i version 4.0.2.