Grafik i hoveddokumenter

Brugerhjælp og support til tekstbehandling i LibreOffice Writer

Redaktører: Lodahl, Ejnar

Besvar
kulu
Indlæg: 199
Tilmeldt: 5. apr 2008 19:51
Geografisk sted: Århus

Grafik i hoveddokumenter

Indlæg af kulu » 1. nov 2009 12:52

Jeg arbejder med et hoveddokument. I et af underdokumenterne er der indsat grafik.
Men når jeg tilknytter dette underdokument i hoveddokumentet, er grafikken ikke med.
Hvordan får jeg grafikken med/ indsat i hoveddokumentet?

SME
Indlæg: 163
Tilmeldt: 29. sep 2008 11:05
Geografisk sted: Silkeborg, Danmark
Kontakt:

Indlæg af SME » 2. nov 2009 09:47

Hvordan har du indsat billedet? Er det en tegning, eller er billedet kædet til en fil?
Jeg vil også spørge om hvad der er, hvor billedet skulle være? Er der en tom boks?
En mulig forklaring er måske nogle typografier der ikke er helt ens mellem hoved- og underdokument.

En sidste bemærkning (når det virker) er Billedtekst og henvisningerne til dem. Når du arbejder med underdokumentet alene virker det fint, men i det samlede hoveddokument går det agurk! Det er en dokumenteret bug, men den har ikke særlig høj prioritet. Der er en workaround: I hver underdokument giver du billedteksterne forskellige navne f.eks. "Kapt1Billede", "Kapt2Billede" etc. Den viste tekst kan du lave om bagefter. Skriv en ny tråd hvis du vil have mere hjælp med netop dette...
OOo 3.1 kører fint på Vista Home Premium.

kulu
Indlæg: 199
Tilmeldt: 5. apr 2008 19:51
Geografisk sted: Århus

Indlæg af kulu » 2. nov 2009 15:51

Tak for svar.
Har nu fået det til at virke - men ved ikke rigtig hvorfor :? . Mulige forklaringer på tidligere fejl:
1. I første omgang var grafik (jpg) indsat i underdokument som kopi-indsæt
2. Sideformatet i underdokument (h-v-margin 2-2 cm)) var anderledes end i hoveddokument (h-v-mragin 3-4 cm), så der måske ikke var plads til grafik i hoveddokument.
Men det er et gæt.

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 7 gæster