Optage en makro

Brugerhjælp og support til makroer i LibreOffice Basic

Moderators: Lodahl, LarsBrandi

Post Reply
Normann Louis Olsen
Posts: 125
Joined: Mon Oct 27, 2003 22:00
Location: Jyllinge

Optage en makro

Post by Normann Louis Olsen » Mon Jan 21, 2013 20:13

Jeg har mistet muligheden for at optage en makro. Den mulighed, som er nævnt under Hjælp:

1. Åbn dokumentet for hvilket du vil optage en makro.
2. Vælg Funktioner - Makroer - Optag makro.


altså Optag makro, findes ikke mere i min installation (
Version 3.6.4.3 (Build ID: 2ef5aff)).

Hvordan får jeg den tilbage?

Når jeg prøver at udføre min gamle makro Mindato får jeg en fejlmeddelse: The following Basic script could not be found.....
Med venlig hilsen
Louis

Normann Louis Olsen
Posts: 125
Joined: Mon Oct 27, 2003 22:00
Location: Jyllinge

Post by Normann Louis Olsen » Mon Jan 21, 2013 20:24

Jeg beklager ulejligheden.
Løsningen findes under Indstillinger>LibreOffice>Generelt, hvor der skal krydses af ved Aktiver makrooptagelser.

God aften.
Med venlig hilsen
Louis

User avatar
Lodahl
Posts: 1957
Joined: Wed Sep 14, 2005 7:27
Location: Storkøbenhavn
Contact:

Post by Lodahl » Mon Jan 21, 2013 20:28

Det kan man så kalde do it your self helpdesk ;-)

Det var godt at du fandt ud af det.
Med venlig hilsen

Leif Lodahl
Blog: https://libreofficedk.blogspot.dk
LibreOffice: http://da.libreoffice.org

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests