Kan ikke få vist præsentationer

Brugerhjælp og support til præsentationer i LibreOffice Impress

Moderators: Lodahl, Jesper Krogh

Post Reply
UJH
Posts: 2
Joined: Sat Apr 16, 2016 17:14

Kan ikke få vist præsentationer

Post by UJH » Sun Apr 17, 2016 13:44

Jeg må have hjælp!
Jeg har problemer på både bærbar og stationær:
1 Bærbar: Når der trykkes på F5 for at få vist præsentationen vises højre side af sliden både til højre og venstre, med en sort lodret bjælke imellem. Det er det samme hvadenten der bruges projektor eller ej.
2 Stationær: Når der trykkes på F5 bliver skærmen hvid med to små timeglas i venstre side helt ude i siden for oven og neden.

Jens S
Posts: 1079
Joined: Sun Mar 25, 2007 21:42

Re: Kan ikke få vist præsentationer

Post by Jens S » Wed Apr 20, 2016 9:38

Hej
Jeg har ikke kunnet finde nogen fejl der minder om din, men prøv i første omgang at slå alt OpenGL fra. (Under Funktioner-Indstillinger-LibreOffice-Vis) - Der er/har været fejl i NVIDIA drivere og også i LibreOffice.
Hvis dette ikke hjælper kan du uploade et eksempel her (brug Dropbox eller lign.)

mvh
Jens

UJH
Posts: 2
Joined: Sat Apr 16, 2016 17:14

Re: Kan ikke få vist præsentationer

Post by UJH » Thu Apr 21, 2016 11:14

Tak det var det der skulle til! - på begge computere. :) Jeg har deaktiveret "Brug Hardwareacceleration", på dem begge, og det er det, der virker. Men faktisk står der under "Vis", under Grafik output: "Aktuel GL status: Deaktiveret". Hvad betyder det?

Men hvor er den virkelig gode overbygning, hvor man har noter og den næste slide på din egen computer, og kun den aktuelle slide på projektoren?

mvh
Ulrik

Jens S
Posts: 1079
Joined: Sun Mar 25, 2007 21:42

Re: Kan ikke få vist præsentationer

Post by Jens S » Fri Apr 22, 2016 11:20

Men hvor er den virkelig gode overbygning, hvor man har noter og den næste slide på din egen computer, og kun den aktuelle slide på projektoren?
Jeg kører med 2 skærme på min PC og her virker opdelingen perfekt - altså med aktuelle dias og næste dias + noter på den primære skærm og aktuelle dias i helskærmsformat på den sekundære. Måske skulle du se på Funktioner-Præsentationsindstillinger og se om der står noget om skærm nr. 2

Vedr. dit første spørgsmål se https://bugs.documentfoundation.org/sho ... i?id=97904

mvh
Jens

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest