Regnskabprogram

Brugerhjælp og support til regneark i LibreOffice Calc

Moderator: Lodahl

Post Reply
FLP
Posts: 2
Joined: Fri Jan 01, 2016 12:21

Regnskabprogram

Post by FLP » Fri Jan 01, 2016 12:47

Hej jeg er ved at lave et regnskab program
har kasse kladde i Ark3 og selve bogføringen i Ark1

Problemet er at når jeg vil overføre data fra Ark3 til Ark1( en sum med et bestemt kriterier til en celle

visser cellen 0) har brugt følgende formel =SUM.HVIS(Ark3.F5:F500;"1100.Kørsel";Ark3.C5:C500)
nogle forslag

FLP

Jens S
Posts: 1091
Joined: Sun Mar 25, 2007 21:42

Re: Regnskabprogram

Post by Jens S » Fri Jan 01, 2016 13:46

Hej
Din formel ser OK ud - så undersøg først om tallene i ark3 kolonne C er værdier ved at bruge Ctrl+F8 (blå for værdier, grøn for formler og sort for tekst). Der kan også være problem hvis dit kriterie "1100.kørsel" ikke svarer til teksten i kolonne F, fordi der her er blanktegn efter teksten.

I stedet for formler til at hente data fra posteringerne - kan du bruge en pivot-tabel. Den vil bla. a. også kunne give dig posteringer fordelt pr. måned.

mvh
Jens

FLP
Posts: 2
Joined: Fri Jan 01, 2016 12:21

Re: Regnskabprogram

Post by FLP » Fri Jan 01, 2016 14:20

Tak for hjælpen. Problemet var at der var et blanktegn efter teksten

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests