Forbinde til en eksisterende database

Brugerhjælp og support til databaser i LibreOffice Base

Moderator: Lodahl

Post Reply
Ove Hansen
Posts: 37
Joined: Thu Dec 01, 2011 11:34

Forbinde til en eksisterende database

Post by Ove Hansen » Mon Oct 22, 2012 14:23

Når jeg vil forbinde en Access database til LibreOffice database, vælger jeg "Forbind til en eksisterende database" og derefter "Microsoft Access". Når jeg så har valgt den database, der skal forbindes, sker der ikke en dyt. LibreOffice svarer ikke. Mangler jeg en driver? Eller hvad kan der være galt? Jeg får ingen fejlmeddelelse. Jeg bruger Windows 7.
Venlig hilsen
Ove Steen Hansen

Jens S
Posts: 1091
Joined: Sun Mar 25, 2007 21:42

Post by Jens S » Tue Oct 23, 2012 8:57

Der er rapporteret flere bugs se f.eks. https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=43187

Ove Hansen
Posts: 37
Joined: Thu Dec 01, 2011 11:34

Post by Ove Hansen » Tue Jan 29, 2013 18:02

Funktionen virker nu i version 4.0.2.
Venlig hilsen
Ove Steen Hansen

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest