Indsæt Kolonne

Brugerhjælp og support til databaser i LibreOffice Base

Moderator: Lodahl

Post Reply
Kris10an
Posts: 5
Joined: Fri Jul 10, 2009 10:13
Location: Hjørring

Indsæt Kolonne

Post by Kris10an » Mon Aug 03, 2009 8:08

Hej
Jeg er ny bruger af Database.
Jer er godt igang med at lave en tabel, og nu ønsker jeg at indsætte en kolonne, men jeg kan ikke indsætte en ny kolonne imellem de eksist. Den indsætter den som den sidste.....
Er det muligt at indsætte en ny kolonne mellem de eksisterende???

Jens S
Posts: 1091
Joined: Sun Mar 25, 2007 21:42

Post by Jens S » Mon Aug 03, 2009 12:22

En mulighed du har, er under forespørgsler at indsætte en ny forespørgel baseret på din oprindelige tabel.
1. Indsæt>Forespørgsel(designvisning)
2. Marker din tabel og vælg Tilføj (og luk)
3. Træk nu de enkelte feltnavne ned i gitteret i den rækkefølge du ønsker
4. Gem forespørgslen
Når du for fremtiden åbner din forespørgsel, får du din oprindelige tabel i ønsket rækkefølge

mvh
Jens

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests